Arbete

Ett roligt uppdrag

Vi ska byta lokaler på jobbet, vi är trångbodda redan som det är och med fler kollegor som vi hoppas på framöver kommer det inte att vara hållbart längre. Redan nu, i pandemitider är det svårt och vi har ett schema som håller koll på att det inte blir för många på kontoret vid någon tidpunkt. De flesta av oss jobbar ju hemma ändå.

Men hur som helst, en ny lokal finns och den ska nu totalrenoveras, det blir väl mer eller mindre bara tegelfasaden kvar när de nu ska börja riva ut och bygga upp på nytt. Det blir faktiskt ett helt Almi-hus, vilken lyx.

Jag har fått frågan från vår VD om jag vill projektleda detta och ni kan ju gissa ungefär hur glad jag blev? Jepp, strålande glad! Det är ju ett drömuppdrag!

Än så länge har mötena med arkitektbyrån kretsat kring byggtekniska frågor som brandsäkerhet, stängda/öppna trapphus och dörrars placering. Men också sådant som ventilation och rör och har man då en tanke med slutresultatet och vilken känsla som ska finnas i lokalen då kan ju en sådan grundläggande sak som ventilationsrör vara viktig. Ska de döljas till varje pris eller kanske inte döljas alls?

Ja ni förstår ju, jag letar produkter, känsla, funktion, möbler och belysning på arbetstid. Sicken tur jag har!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.