Arbete

Första veckan avklarad

Vet ni vad jag hade i morse…fredagsfeeling. Det var länge sedan får jag säga, en av de stora fördelarna med vardag, rutiner och ett kontor att åka till är ju just den, att fredagen får en annan betydelse. Liksom helgen. Att vara föräldraledig och parallellt arbeta på stulna stunder får allt att flyta ihop.

Och fredag innebär också att min första vecka på Almi är avklarad och vilken vecka det har varit. Sällan (aldrig!) har jag blivit så väl emot tagen, så väl förberett med utbildningsprogram, utrustning och blommor levererade av bästa Linda på Telin Rekrytering & Konsult som hjälpte mig fram till den här tjänsten.

Och så det bästa av allt, det är intressant. Det är spännande, det väcker en massa tankar och idéer och jag går igång på det här ännu mer än jag trodde att jag skulle göra. Det entreprenöriella, att få se bolag utvecklas och växa, fokus på kvinnligt företagande bland annat. Väldigt mycket jag

Och så grädden på moset, trevliga kollegor! Som man ju inte alls kan veta i förväg men som i det här fallet har visat sig vara en hel rad av fullträffar. Kompetenta och grymma på det de gör och dessutom skitroliga i fikarummet på raster och luncher. Är inte det en vinnande kombo så säg?

Så med huvudet fullt av information och utbildningsdelar, tankar och idéer kring kommunikationen framåt och en lagom dos trötthet sjunker jag nu ner i soffan och tar fredag. Japp, friday it is!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.