Arbete

Fullspäckad vecka

Omväxling förnöjer heter det ju och så har det verkligen varit den här veckan. Fullt upp, många möten, gott kaffe, underbara luncher, rekvisitashopping, fotoplanering och några möten till.

Lillan har fått hänga med på det mesta när Elliot har varit på förskolan och hon har klarat av det med bravur. Hon är verkligen ett mötesproffs den stjärnan <3

Och kanske, kanske beror det också på att mamman blir så nedrans glad och får så mycket energi när hon får jobba igen. Alltså jag tror på riktigt inte att ni kan förstå hur mycket jag längtar tillbaka till heltidsjobbet igen. Och ja, jag vet, den här tiden kommer inte tillbaka och jag kommer sakna det här sen. Jag vet. Det är helt säkert så. Men jag längtar också. Och jag njuter av barnen så mycket jag kan. Längtar och njuter, det kan man väl få göra parallellt tycker jag? I min värld behöver det ena inte ta ut det andra.

Men att få vara vuxen, föra vuxna samtal (öh, det låter det, men ni vet något högre intelligensnivå bara), klura på jobbgrejer, genomföra sådant man planerat länge, träffa kollegor, spåna idéer och fundera på framtiden. Det är ju helt fantastiskt!

Och jo, min familj är viktigast för mig trots detta. Fick höra de hemskaste av alla hemska nyheter i veckan som gjorde att jag gick hem och kramade både Elliot och Juliette extra hårt extra länge. De och Alex är det bästa jag har. Alltid.

Men för att jag ska vara den bästa mamman och frun för dem behöver jag det andra också. Jättemycket. Och nu ska jag snart få det och jag känner mig som ett barn strax innan julafton. Kan jag få en adventskalender och räkna ner jag också tror ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.