Arbete

Inflyttningsklart!

Ja men det ser ju vem som helst, det Ă€r praktiskt taget klart 😉 NĂ€sta fredag flyttar vi in och dĂ„ kommer det att vara klart.
Varje dag, varje besök pÄ bygget nu lÀgger jag mÀrke till nya saker som fÀrdigstÀllts, detaljer som kommit pÄ plats, pusselbitar som lÀggs och det blir sÄ fint. Det har kommit sÄ lÄngt nu att jag inte vill lÀmna bygget. Jag vill bara sÀtta mig dÀr mitt i dammet, slÄ upp datorn och börja jobba.

Jag Àr lite speedad just nu, det erkÀnner jag, det Àr mycket som hÀnder, mycket som ska klaffa, mycket att hÄlla reda pÄ och mÄnga att jaga för svar, besked och Äterkoppling. Kommunikatören i mig grÄter lite över den biten men det Àr ett annat problem det.

Jag skrattade inombords Ă„t mig sjĂ€lv idag, ni vet talesĂ€ttet ”vill man fĂ„ nĂ„got gjort, be nĂ„gon som redan har fullt upp”? Jag Ă€r i ett ”bara-gör-lĂ€ge”. KĂ€nner sĂ„ himla vĂ€l igen kĂ€nslan frĂ„n alla mĂ€ssor jag gjort. Man Ă€r i zonen och bara matar uppgifter och bra blir det. Älskar den kĂ€nslan men det skulle ju inte gĂ„ att jobba sĂ„ jĂ€mt. Inte för mig i alla fall. SĂ„ jag njuter nu, det Ă€r sĂ„Ă„Ă„ kul!

Och snart, snart gÄr alltsÄ flytten och vi ska Àntligen fÄ börja bo in oss och jobba i de nya lokalerna. De nya lokalerna som kommer att fÄ rÀtt brytare och eluttag tillslut. SÄg nÀr jag var dÀr igÄr att de satt vita uttag och brytare pÄ svarta snickerier och aj aj aj. Det dÀr gnagde mig hela kvÀllen, det gÄr bara inte. Jag hade inte kunnat sitta i de dÀr konferensrummen och se det utan att grÀma mig. Men tack och lov Àr hantverkarna och Glebes helt fantastiska att ha att göra med sÄ det Àr nu löst. Tack!

SÄ ja, sÄ mycket roligare inlÀgg Àn sÄ hÀr blir det inte just nu. Jag har bara bygget i huvudet och fÄr inte ur mig nÄgot annat. Men det Àr ok, det Àr bra. Det blir bra. Och jag lovar att visa er hur fint det blir nÀr det Àr klart.

Nu ska jag sÀtta mig i soffan, vara tyst, vila mina papyrusrullar till luftrör och skicka ett par mail till mig sjÀlv pÄ saker jag kommer pÄ som jag mÄste fixa i morgon. Gör ni ocksÄ sÄ? Jag tror jag skickade mig sjÀlv tio mail igÄr kvÀll, haha.

Ha en fin kvÀll vÀnner!

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.