#kalmarinfluencers

Äntligen – nu kör vi!

Nu äntligen händer det, nu har vi gjort slag i saken och det var banne mig inte en dag för tidigt. När jag träffade Madde för lunch för ett par veckor sedan luftade jag en idé med henne, hon nappade direkt och redan samma eftermiddag satte vi igång.

Vi skapade nätverket #kalmarinfluencers!

Det finns redan jättefina nätverk av det här slaget för både bloggare och influencers men alla är samlade kring våra tre storstadsregioner. Såklart. Det är helt naturligt att det blir så. Men det hindrar ju inte att vi startar ett eget, lokalt, nätverk för sanningen är att det i Kalmar med omnejd finns en hel drös med proffsiga, fina, intressanta, engagerande och stora bloggare/influencers.

I morgon är det äntligen dags för vår första träff, en klassisk Bloggfrukost där jag hoppas och tror att det blir en väldig massa bloggsnack, fotograferande, instagrammande och ett par insta-stories innan vi skiljs åt. Som det brukar vara när bloggare/influencers möts med andra ord. En frukost att börja med men vem vet vad vi kan hitta på för roliga events framöver?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.