#kalmarinfluencers,  Inspiration

Gårdagens vårfrukost

Igår var jag bjuden på vårfrukost med Social Stories och Nybrotoffeln. Frukosten ägde rum på Portens veranda och det är ju bara så mysigt där att man vill bo in sig och stanna kvar länge, länge.

Social Stories hade verkligen gjort ett jättejobb med att planera och genomföra det här och det var så fint. Margit från Nybrotoffeln hade tagit med sig ett helt smörgåsbord av träskor att prova och fotografera och det såg ut som ett gäng karameller.

I Nybrotoffelns träskodesigner kan man välja sula, klack och överdel helt fritt och det ger hela 11 000 kombinationer. Det går verkligen att skapa sig en helt unik träsko här. Jag tror att de allra flesta av oss ryckte lite extra i det naturgarvade lädret från Italien, ljuvligt vackert nu när det är helt nytt men minst lika fint när det blir använt och mörknar så som min väska från Eduards Accessories har gjort.

Att dessutom få träffa tjejerna jag får så mycket energi och glädje av, prata om allt från nya idéer och dåligt klippta luggar till lokaler och personlighetstyper, ja det är ta mig tusan riktigt fint det. Allt ackompanjerat av en superfrukost alá Porten och en fin presentation av både Social Stories Bureau och Nybrotoffeln.

Snygga Sara poserade med den stora favoriten ”Butterfly”

Tack Madde och Margit för inbjudan och för en härlig start på dagen, levde på den hela dagen igår, ska nu bara försöka välja bland de 11 000 designalternativen.

#frukostmednybrotoffeln

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.