#kalmarinfluencers

Powerladies

Igår var det uppstartsmöte för #kalmarinfluencers hösten 2018 och eftersom vi inte setts på länge var det dags att inviga Balcks ”nya” lokaler.

Jag kastade först in handduken på grund av gravid men sen skulle jag ändå ut och åka och kände att då kan jag lika gärna få njuta av dessa urkrafter en stund också. För så känns det att träffa dem, det finns såå mycket att säga, så många tankar, så många idéer, så många planer. Det är kreativt på ett sätt som får det att vibrera runt bordet. Helt underbart!

Så preggot vankade dit och fick sig en dos pepp blandat med glada skratt åt det mesta i livet. Öppet och ärligt på alla plan kanske man skulle kunna sammanfatta det hela?

Tack Sara, Helena och Marika för en ljuvlig förmiddag. Jag är glad att jag plockade upp den där handduken igen och skärpte till mig för oj så mycket energi ni ger!

Någon endaste liten bild lyckades jag dock inte med på hela besöket, väljer att inte se detta som ett misslyckande utan som att jag levde i nuet istället. Visst låter det bra?

Bild: Tyler Nix 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.