#kalmarinfluencers,  Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Jag men jag sa ju det, den här veckan skulle bli en trevlig vecka och nu har den snart glidit förbi och den har varit precis så trevlig som jag trodde och hoppades. Härligt! Snö och vinter har en positiv inverkan på mitt humör det är ett som är säkert.

Influencer AW
Igår var jag på den första, av förhoppningsvis många fler, AW för #kalmarinfluencers och det var nedrans trevligt. Ett nytt ansikte, några fler som hade möjlighet att vara med än på våra frukostmöten och samma goda stämning som alltid. Samtalsämnena flög över bordet och hann beröra allt från förlossningsvård, instagrams ”nya” algoritm, trotsålder, samarbeten, fyra-ords-meningar och socialt ansvar. Allt ackompanjerat av Kallskänkens nya sköna, gröna meny. Herregud så mycket gott och så mycket urkraft i dessa tjejer. Underbart!

Airpod love
Världens bästa man kom hem med världens bästa present i måndags och jag blev lycklig som ett barn på julafton, Airpods. Sedan jag lånade hans första gången för ett par månader sedan har dessa stått högt upp på min villhöver-lista och nu har jag alltså fått ett par egna och alla oheliga sladdtrassselhärvor kan nu gå och dra något gammalt över sig. There is a new boss in town!

Dags för krukor
Två veckor tog det, inte mer, för mina små palettbladssticklingar att få en massa vattenrötter. Jag har sedan låtit dem stå kvar en stund till och nu är det hög tid att sätta dem i jord och låta de där långa rötterna få en massa näring. Jag tror att jag ska låta dem stå kvar i söderläge där de har stått sedan jag fick dem, maximalt med sol och värme under årets mörka tid. Visst är de söta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.