#kalmarinfluencers,  Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Oj oj oj hörrni, helgen kom och gick, liksom lillemans feber. Den har kommit och gått lite hela tiden och stigit på nätterna och igår kväll gjorde den det igen vilket gjorde beslutet att stanna hemma idag enkelt. Odiskutabelt. VAB-måndag alltså. Men det har varit bra, lilleman har piggnat till och spelat sin mamma allsköns spratt hela dagen (finns det något bättre sätt att konstatera att den lilla nu är frisk? 😉 ). Så i morgon får han gå tillbaka till Föris och undertecknad till jobbet.

Alltså kanske det nu är rimligt att börja blicka framåt och se vad den här veckan ska innehålla mer än VAB? I veckan som kommer…

…ska vi ha en fotokurs inom #kalmarinfluencers (nätverket jag startat) med hjälp av fotograf Olof Elm och det ser jag verkligen fram emot. Jag, en massa supertrevliga energiboostande #kalmarinfluencers och ett proffs som talar om för mig hur jag ska använda min kamera. Lovely!

…har jag en del möten inplanerade som jag ser fram emot. Både på jobbet och off-work. Kul!

…ska jag publicera ett nytt samarbete med ett finfint erbjudanden till er mina fina läsare, ett erbjudande som passar extra superduperbra i dessa tider. Håll utkik!

…ska jag beställa hem tackkorten efter bröllopet så att jag kan skriva dem allra senast i helgen. Det känns ju fint att de kommer iväg någon vecka innan julkorten i alla fall. Suck. Men ingen är perfekt eller hur? Det är i alla fall vad jag har läst på något citat på Instagram…

Nu väntar en kväll med efterbearbetning av korten jag tog på lilleman som är tänkta till årets julkort. Håll tummarna för att jag blir nöjd med dem, det hade varit så himla praktiskt.

Foto: Unsplash

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.