Kommunikation by Berg,  Sarah tipsar

Att vara ute och föreläsa

I förra veckan var jag ute och föreläste tillsammans med Kalmar Science Park igen och det var, precis som tidigare, jätteroligt.
Den här gången passerade turnén Färjestaden och Emmaboda och det var många intressanta företag och företagare på plats. Ett stort tack till er som kom och lyssnade, ställde frågor och engagerade er. En sådan start, och avslutning, på dagen borde alla få. Det värmde verkligen!

Vad pratar jag då om i dessa föreläsningar? Jo, Sociala Medier och Digitala Strategier. Det är vad jag är inbjuden för att prata om men en av mina första slides är faktiskt den ni ser här. För så är det ju, vi och vår omvärld är så digitala idag att strategierna för digitala kanaler inte kan, eller bör, vara något separat utan en naturlig del av allt arbete.

Jag pratar också om de vanligaste kanalerna, går igenom lite statistik och slutsatser ur ”Svenskarna & Internet”, visar på egna arbetssätt och verktyg som jag inte skulle klara mig utan, visar upp do’s and don’ts och väver in en del influencersnack på slutet också även om det egentligen förtjänar en helt egen föreläsning. Eller hur Linda?

Har du missat de första föreläsningstillfällena men ändå gärna skulle komma och lyssna finns det ytterligare ett inbokat tillfälle, den 28/3 i Nybro. Håll utkik hos Kalmar Science Park för mer information och anmälan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.