Kommunikation by Berg

Föreläsningsturné

Jag tycker det har blivit hög tid att berätta mer om den föreläsningsturné jag ska ut på. Det var någon månad sedan nu som Kalmar Science Park hörde av sig och undrade om jag ville följa med dem på en miniturné runt om i länet för att föreläsa för nyföretagare om Digitala Strategier och Sociala Medier.

Och det är klart att jag ville det!

Nu är ju detta något jag arbetar med dagligdags men som jag inte precis föreläste om i förrgår och därför har jag nu suttit på kvällar och helger och förberett de slides som ska utgöra grunden i min presentation. Väldigt roligt måste jag säga.

Nu återstår finslip, att klocka mig själv, och att prata igenom hela härligheten ett par gånger. Så brukar jag göra, jag blir sällan eller aldrig nervös och kanske är det en av nycklarna?
Jag vet inte, jag tycker bara att det är skönt att ha ”prov-sagt” saker högt för att undvika svammel ni vet? Så när älsklingen svartjobbar (haha, den ordvitsen måste man väl få dra så här i blackfriday-, week-, weekend-tider?) sitter jag och mumlar för mig själv och klickar igenom presentationen på kvällarna.

Mer om själva föreläsningarna, tider, platser och anmälan, läser ni bäst hos Kalmar Science Park!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.