Kommunikation by Berg

Kontroll & lärdomar

Jag har fått många tips och råd sedan jag startade mitt företag för snart tre månader sedan. Alla välmenande men mer eller mindre mitt i prick för just mig. Vi är ju alla så olika.

Ett av råden jag har fått är att leja bort all bokföring. Det vill inte jag. För det första är det så lite att det verkligen inte är något betungade arbete vi pratar om. Skulle Kommunikation by Berg växa, och med det även all administration, tja då kanske men inte nu. Absolut inte.
Jag vill ha kontroll men framför allt vill jag lära mig. Jag vill veta hur saker och ting går till och jag vill veta allt om mitt företag. Det är ju mitt. Synonymt med mig. Och då vill jag veta. Låter det konstigt?

Och om ni vill veta hur dessa tre första månader har varit så är den här bilden, hittad HÄR, väldigt talande. Det går upp och det går ner. Jag har ifrågasatt mig själv på helt nya sätt och jag har också fått helt nya former av belöning än tidigare. Det här en häftig resa för någon som hatar karuseller för detta är verkligen en berg-och-dalbana och jag älskar det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.