Kommunikation by Berg

Samarbete

Det har inte direkt varit en hemlighet tidigare heller men sedan ett par dagar är det verkligen officiellt då jag nu står med som samarbetspartner till Innosearch med kontor i Eslöv, Helsingborg och faktiskt också snart i Kalmar. Mer om det en annan gång.

Någon kanske minns att jag besökte Helsingborg i början av Mars och då var det just för att träffa Innosearch och Basunera som redan tidigare har ett tätt samarbete. Något förenklat kan man säga att Basunera är den klassiska reklambyrån som skapar koncept, idéer och kampanjer. Innosearch står för att genomföra dessa i alla onlinekanaler och själv finns jag där som en hjälpande hand i de fall kunderna själva känner att ”jag orkar inte, vill inte, kan inte, hinner inte”.
Och vad är det då de inte hinner, kan, orkar eller vill? Jo texter så klart! För hemsidan, sociala medier, nyhetsbrev, pressmeddelanden med mera. Jag släcker bränder och dödar dåliga samveten helt enkelt!

Jag är både glad och stolt över att få vara en del av detta samarbete och att få fortsätta arbeta med de kompetenta människor som finns inom både Innosearch och Basunera. Ett par av dem faktiskt tidigare kollegor. Win-win-win helt enkelt!

Driver du också företag där behovet av att arbeta med marknadsföringen/texterna online är stort men där tiden är knapp? Slå mig en signal så kan vi säkert hitta en lösning där jag kan hjälpa er i någon form! Alla kontaktuppgifter hittar ni HÄR!

Skärmdump från Innosearch

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.