Kosta Boda,  Träning & Hälsa

Att ha ett SPA för sig själv

bild-2(3) bild-4 bild-3 bild-2(1) bild-1(2)

När jag jobbar i Kosta har jag förmånen att få bo på det fina Kosta Boda Art Hotel. Hittills har jag aldrig haft möjlighet att utnyttja det om möjligt ännu finare SPA som hotellet huserar. Förrän i onsdags vill säga. Då ni. Då redigerade jag bilder tills ögonen glödde i kors, sedan svirade jag om till badkläder, svepte in mig i den vita morgonrocken, stack fötterna i tofflorna och tassade ner till SPA:t.

Väl där insåg jag att jag var helt ensam. Helt ensam i ett SPA. Ett SPA som blev utsett till Sveriges bästa år 2011. Bara en sådan sak. Om jag njöt? Enormt! Som den frusna pinne jag är satt jag mest i den varmaste poolen men jag passade också på att simma några längder i den större poolen, bekanta mig med Kjells konstverk i den nedsänkta kistorna i botten av bassängen och pausa i bastun på vägen tillbaka till rummet.

Gryniga Iphonebilder: Sarah Andersson

2 kommentarer

  • Ylva

    Vilken lyx att få ha ett spa helt för sig själv!! Du har väl läst Alkemins eviga eld av Anna Jansson? I den hittar de en mördad människa i en av de där glaskistorna. Nästan lite läskigt att simma där efter att ha läst den boken!

    • Sarah

      Hahaha, jag vet, kunde inte låta bli att titta ner men helt ensam i SPA:t var jag inte jättekaxig utan plaskade fort som attan förbi 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.