Formex,  Kosta Boda

SMÄM for Kosta Boda

IMG_9860 IMG_9861 IMG_9809 IMG_9821 IMG_9825 IMG_9857 IMG_9855 IMG_9858

Så här ser den alltså ut, Sara Woodrows första kollektion för Kosta Boda. Inte mindre än nio stycken olika konstverk på glas med Saras, eller ska jag säga SMÄMs karaktäristiska uttryck.

Jag är så glad att jag hittade den här ödmjuka, fantastiska tjejens blogg för många år sedan och kunde tipsa vår dåvarande produktchef för Kosta Boda om henne just när frågan om målat glas kom på tal.

Serien In a Storm består av Elegant Storm, Beautiful Storm och Perfect Storm. Eleganta donnor som lyckas bevara sin stil trots höststormar och rusk. Äkta fashionistas!

The Ladies består av Lady Hat, Lady Ribbon och Lady Dress. Alla lika lockande och jag tror att alla vi tjejer kan känna igen oss i någon av dessa raringar, eller hur?

Slutligen Face of Colours som består av färgerna Pink, Lilac och Gold. Uttrycksfulla, starka målningar med mycket färg och känsla. Helt underbara!

Mina favoriter? Nej men hörrni, det går ju faktiskt inte att välja. Inte alls. Jag stylade produkterna på mässan med en krokidocka, penslar som jag kladdade ner med färg för att få dem att se lite använda ut. (Sorry alla ni som trodde att det var de faktiskt penslar Sara använt för att skapa sin alster, det var det alltså inte…) Slutligen lät jag kuddar ur Saras egen kollektion följa med på bordet för en extra ombonad känsla och för att visa på att detta är inredningsföremål och inga bruksföremål. Kuddarna hittar ni i Saras egen webshop, ett par av dem kommer garanterat att leta sig hem till oss i nya huset. Ska bara försöka lista ut vilka och vart de ska få kröna vår inredning först!

Gillar ni också Saras produkter? Kika då in till Trendenser där ni i denna veckas tävling har chansen att vinna valfritt motiv samt ett konstprint i matchande serie. Inte illa!

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.