Ambiente,  Kosta Boda

Snart som vanligt igen

IMG_7328

Ni är besvikna på mig, jag känner det och ser det i statistiken. Inläggen har inte kommit lika frekvent under veckan i Frankfurt och jag beklagar verkligen. Det har blivit mer jobb och fler sena(-re) kvällar än jag räknat med vilket har gett väldigt lite tid över till att redigera bilder eller skriva några sammanhängande rader. De inlägg jag trots allt har publicerat från Frankfurt har jag läst igenom många gånger, långt efter läggdags, med ögonen i kors och det är säkert massor av stavfel och andra tråkigheter i dem, men men. Det ska bli ändring nu.

Nu är jag hemma igen och har ägnat dagen åt att vakna med en hejdundrande förkylning, pussa på mina älsklingar både en och två och femtioelva gånger, städa och se föreställningen ”En Skam” med Magnus Betnér och Soran Ismail i Kungsbacka. Mer om den i ett annat inlägg.

I morgon går herrarnas störtlopp av stapeln i Sochi och det är ett måste för mig att se. Med starttid 08:00, minus på sömnkontot och en friskus till förkylning tänker jag därför att det nu är dags att gå och lägga sig. Eller sätta sig i sängen kanske. Att ligga ner är liksom inte så skönt som det låter när man är förkyld. Som ni ju alla vet. Men jag ska försöka hitta knappen där jag försätter mig själv i viloläge i alla fall. Så tills i morgon, till nästa inlägg, får ni hålla tillgodo med detta svammel och en bild på ett av två Janushuvuden av Bertil Vallien som prydde vår monter i Frankfurt. God natt!

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.