Orrefors Kosta Boda

Nu är det officiellt!

Skärmavbild 2015-06-08 kl. 11.56.20

Nu kan jag äntligen berätta för er och alla andra att från och med den 1 Oktober i år är jag inte längre anställd av Orrefors Kosta Boda AB utan är en del av det grymma teamet bakom Outnorth.se.

Att lämna Orrefors Kosta Boda känns på många sätt bitterljuvt, ni som hängt här ett tag känner till storyn bakom flytten till Göteborg, flytten tillbaka och allt som följt i dess kölvatten. Men jag är så nypa-mig-i-armen-glad och förväntansfull inför höstens utmaningar att jag har svårt att sitta still. Fler än en gång har jag brustit ut i spontanapplåd a´la cheerleader och kört en liten fuldans här hemma sedan allt blev klart. Yay liksom! Dubbel-yay!

Den tjänst som jag nu går till (för så känns det, jag går inte från något, jag går till något och det har varit en måttstock jag använt mig av vid samtliga mina jobbyten) har allt jag kan önska mig och lite till. När allt var signat och klart tog jag en stund för mig själv och tog fram min hemliga ”Framtida jobb” board på Pinterest och jag kan konstatera att jobbet jag har fått matchar väl med bilderna/inriktningen på denna board. Match made in heaven? Ja det känns onekligen så!

Bild, skärmdump från Outnorth.se

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.