Arbete

Så. Jäkla. Nöjd.

Så får man väl skriva och känna ibland? Hänga kvar i den känslan ett tag innan den flyr iväg och inte bara ge sig själv en mental klapp på axeln utan en hel kram?

Innan jag skriver mer än så är det dags att flagga för reklam igen. För egen verksamhet. Det är inte heller den här gången något betalt inlägg men jag skriver om Cardly så jepp – reklam. Då vet ni det. Moving on.

Jag fotade så gott som alla Cardlys julkampanjbilder förra helgen och när jag sedan har börjat arbeta med bilderna, som nu ska användas i annonser på sociala medier, på cardly.se, i nyhetsbrev och lite överallt känner jag mig så nöjd. Jag blir glad när jag ser dem.

Och nej, ni kommer nog inte få samma wow-känsla som jag. Men det grundar sig också i att man planerar och funderar mycket i förväg, tänker och funderar, vart är ljuset bäst?, när på dagen?, vilken känsla ska den ena eller andra bilden förmedla? Hur vill jag använda korten och med vilken rekvisita ska vilket kort matchas? OCH. SÅ. VIDARE.
Det här är en av de bästa grejerna med mitt jobb så missförstå mig rätt, jag älskar det! Men som den duktiga flicka jag är sätter jag ganska (läs: väldigt) höga krav på mig själv och slappnar aldrig riktigt av förrän det är klart och jag vet att det blev bra.

Vilket det blev nu. Eller vad säger ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.