Arbete

Så stolt och glad

De flesta av er är ju vänliga nog att följa mig inte bara här på bloggen utan även i ett par andra sociala medier. Alltså har ni redan sett det flimra förbi, jag har i veckan som gått signat ett nytt anställningsavtal och fick i samma veva en ny arbetsgivare och en hel drös nya kollegor. Högsta vinsten!

Efter en vår som har varit allt annat än kul, som på grund av Corona och en del annat inte blev alls som det var tänkt, som varit besvikelser och en och annan mental käftsmäll, är jag så otroligt glad över detta. Jag har alltid sagt att jag vill bära profilprodukterna med stolthet hos min nästa arbetsgivare och det känner jag verkligen att jag kommer att göra här. Jag menar, har ni sett färgerna? Det liksom skriker ju Sarah om det här företaget 🙂

Från och med den 17/8 hittar ni mig som Kommunikatör på Almi i Kalmar. Ett Almi som i dessa tider kanske är viktigare än någonsin för företag och entreprenörer. Vars uppdrag blivit än mer avgörande och som mer än någonsin vill nå ut med att de finns och vad de kan hjälpa till med. Det ska kort sagt bli så jäkla kul!

Har inte träffat alla mina kollegor ännu men ett par och jag är alldeles övertygad om att vi kommer att ha väldigt roligt tillsammans samtidigt som vi utför stordåd. Så kul! När jag var där i veckan för att skriva på pappren fick jag redan se mitt rum och min plats, är inte det en omtänksam arbetsgivare så säg?

Så vad gäller den här våren är det dags att cut my losses så att säga (vad säger man ens på svenska?) och bara skita i allt som har hänt. Det är lärdomar jag tar med mig, inget annat, och nu ser jag bara fram emot hösten och allt vad den har att erbjuda. Hösten 2020, du är faktiskt varmt välkommen.

Men först ska jag njuta av ett par veckors semester tillsammans med de bästa jag vet. Familjen. Livet ändå hörrni <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.