Arbete

Va-va-vardag?

Får man säga det nu? Är det ok? Att man längtar tillbaka till vardagen? Helgerna och ledigheten har varit fin, absolut, men med en pandemi som gör umgänge omöjligt, en annan influensa som gjort mig till århundradets tråkigaste (läs: isolerade) mamma och barn som börjar klättra på väggarna känns det ändå som att vardagen är välkommen tillbaka.

Vi ska dela på jobb/föräldraledighet de första dagarna av veckan och med familjen hemma + hemmakontor blir det lite stökigt. Det är inte precis vanlig arbetsro om en så sä’ 😉 Eftersom hemmakontoret dessutom är extremt tyst och lugnt i vanlig fall när det bara är jag hemma blir skillnaden brutal.

Men.

Det är snart torsdag igen, förskola igen, vardag igen. Och precis som alltid säger jag välkommen vardag, I like you! Det är väl fantastiskt det ändå, att ha en vardag man trivs med, längtar lite efter och ser fram emot. Då har man styrt upp det rätt bra tycker jag.

Familjen och barnen är livets guldkant på alla sätt men att gå hemma, bokstavligt talat hemma, inne, och inte kunna hitta på så mycket i flera veckor… Det är inget de trivs med heller, de längtar tillbaka till förskolan så jag tänker att även de har en vardag de trivs med. Fint så! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.