Arbete

Veckan är här

Hörrni, vilken vecka vi har framför oss. Nu ska det ske, på tisdag är det slutbesiktning på bygget, på onsdag börjar gardiner monteras, på torsdag börjar Kinnarps leverera nybeställningen och på fredag går flytten. GAH! Har sett fram emot det här så länge och nu händer det äntligen. Att säga att jag är pepp är årets underdrift.

Kan samtidigt inte förstå att tiden har gått så himla fort, det känns som alldeles nyligen som vi var och tittade på huset första gången, med vad som då var en väldig massa rum och trånga korridorer. Det är det INTE nu vill jag lova!
Det känns också som att det var alldeles nyligen som hela lokalen var full av damm och långt ifrån klar. Det går fort på slutet.

Jag är både stolt och glad över hur det här kontoret har blivit, det är så himla snyggt! Och nu ser jag fram emot att fylla ytorna med i första hand möbler och därefter alla kollegor. Att få börja jobba där. Att vara där. Allihop. Det är en fantastisk lokal, snygg som få, men det är ju först när alla vi kommer dit och fyller upp den som den blir fulländad på riktigt.

Japp, jag ser verkligen fram emot den här veckan, så mycket att jag skrev det här inlägg som jag sen glömde publicera och nu får publicera i efterhand istället. Så kan det gå när huvudet är fullt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.