Work

Business & Pleasure

Vissa dagar är liksom lite roligare än andra och idag har det varit en sådan dag. Om vi bortser från snön som föll hela morgonen och la sig som ett vitt täcke över den sprirande vårträdgården. Nåja, April-väder som sagt.

Dagen har annars bjudit på både business and pleasure, som de flesta av mina dagar på sätt och vis. Det blir alltid lite jobb varvat med barnen, men just idag har jag suttit med en väldigt duktig grafisk formgivare och skapat en del trycksaker för Cardly. Jo, det är faktiskt sant, trycksaker. Jätteroligt att se dem växa fram och eftersom Cardly är så pass ungt blir allt vi skapar nu, från trycksaker och kampanjfoton till och säljpresentationer och nyhetsbrev en stor del av Cardlys identitet och varumärke. Om jag älskar att få göra det här? Oh yes!

Därifrån bar det av direkt till en lunch med bestie och det är liksom ALLTID en god idé. Den tjejen alltså, jag får alltid så mycket kraft och energi av bara en liten stund tillsammans med henne. Underbart! Min lilla sidekick valde dessutom att sova sig igenom hela lunchen så vi fick faktiskt en chans att prata på riktigt. Det var inte igår.

Och så avslutade vi med att hämta storebror på förskolan och åka raka vägen till ICA för att hämta hans nya cykel som äntligen levererats. Leveranstiden har på inget sätt varit lång eller fördröjd men för en 4-åring som bokstavligt talat kört sönder sin gamla cykel har den här väntetiden varit nästan olidligt lång. Lilla hjärtat! <3

Kort och gott, en bättre dag. Business & Pleasure i perfekt kombination!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.