Work

En ny plats

För länge sedan skapade vi oss två arbetsplatser hemma, ett långt skrivbord, två platser. Det var både bra och dåligt. Bra för att vi båda hade varsin plats, dåligt för att skrivbordet inte var höj- och sänkbart och för att Alex egentligen behövde mer plats än vad hans halva erbjöd.

Dessutom jobbar Alex mycket mer än vad jag gör hemifrån (i alla fall nu efter pandemin) och har ett helt annat behov av en riktig arbetsplats hemma. Jag sitter ju oftast vid köksbordet eller i soffan ändå… 😉

Alltså gav jag bort min plats och så fixade vi en riktig plats till honom för några månader sedan. Men då rök ju också min lilla plats och jag märkte efter ett tag att jag trots allt saknade den. Saknade en plats att lägga dator och padda på, saknade en plats att vara kreativ vid, att blogga vid. Så sakta men säkert väcktes en annan tanke, det här lilla bordet ovanför trappen som nu har förvandlats till min plats. Bara min. Precis framför fönstret med utsikt över äppelträd och våra vackra ekar.

Jag älskar den här platsen. Älskar den.

Ljuset framför fönstret är ljuvligt, där finns allt jag behöver och vill ha och jag kan dessutom sitta där samtidigt som jag väntar på att barnen ska somna efter godnattsagan. Det är perfekt. Och det är mitt. Mitt space.

Nu har jag unnat mig lite till skrivbordet, en liten byrå till alla mina pennor och annat som behövs för bujon. Och en ny lampa/stativ så att jag kan filma på kvällarna. Så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.