Work

En vecka på kontoret

Jag har en vecka på kontoret den här veckan. Läs det igen. Jag. Har. En. Vecka. På. Kontoret. Det känns som ett event, som en happening av något slag, att få åka iväg till kontoret och träffa kollegor varje dag. Säga ”vi ses i morgon” som om allt är precis som vanligt när man går hem.

Tänk så mycket vi tog för givet innan den här pandemin som man nu uppskattar på ett helt nytt och lite magiskt sätt. Jag älskar mitt jobb och mina kollegor på Almi, det vet ni, men jag uppskattar dem om omöjligt ännu mer nu.

Och dessutom fick jag i tisdags gå iväg och ta en lunch på stan med min fina familj som kom in och mötte upp mig alldeles semester-sommarlovs-lediga. Det var härligt. Slogs av hur lugnt det kändes att äta ute med barnen mot hur det var sist och insåg att det ju inte är så konstigt för sist vi gjorde det var ju Juliette typ 1,5 år och det är en något mer stökig ålder när man ska äta på restaurang. Denna pandemi alltså…

Men nu ska vi inte fastna i det, hur drygt det har varit, utan hur härligt det känns med denna återgång till det något mer normala. Hörde jag ett Ä N T L I G E N?

Bilden är inte från vårt nuvarande kontor utan det kommande, dit vi flyttar strax efter semestern. Det ska bli kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.