Work

Mental rivstart

Oj! Att komma tillbaka till jobbet idag var något av en mental rivstart. Wrooooom, rätt in på Fiskaregatan 44A, bara för att inse att nu börjar det. Härligt men ett rejält uppvaknande för semesterhjärnan. Troligtvis välbehövligt, haha. Det är bara ett par veckor kvar till vår flytt nu så det blir prio 1!

Det kändes bra att krama två peppade och glada barn hej då i morse inför deras första dagar på nya fritids och nya förskoleavdelningen. Alex lämnade och det hade nog gått så bra som det bara kan gå en första dag.

Mindre kul när förskolan ringde 10:30 för att meddela att lillan är snuvig… Under tiden jag var inne och hämtade henne ringde fritids till Alex och sa att Elliot trillat ner från ett klätternät och slagit sig så det var bara att vända och hämta honom också. Bra start va?

Elliot verkar däremot vara öm och blå men inte mer allvarligt skadad än så, phew! Lillan får ju nu vara hemma de obligatoriska dagarna. Så vi hann alltså ett par timmar in på höstterminen innan vab:en började. Måtte detta inte vara tongivande för hela hösten.

Har ni satt igång ännu eller har ni fortfarande semester?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.