Work

Sommarfesternas sommarfest

Att få ordna en sommarfest tillsammans med de bästa kollegor man kan tänka sig, på vad som då var årets varmaste dag, samtidigt som Sverige plockar tre poäng mot Slovakien det är banne mig en ynnest.

Tur med vädret? Jo men det kan man väl säga, hade ju varit lite mindre kul med regn får jag erkänna.
Nu var det istället ljuvligt varmt, med en lagom bris från Kalmarsund, soligt och roligt.

Vi började med vårens sista Happy Friday, en återkommande kompetensutveckling vi har fått under våren. Men denna gång hade vi i ”festkommittén” i hemlighet bjudit in en speciell gäst som verkligen träffade rätt hos oss alla tror jag. Gunnar Söderström, årets talare genombrott 2019. Kan förstå varför, jag kan varmt rekommendera Gunnar om ni söker en inspiratör och motivationsföreläsare. Grym!

Så fyllda till bredden av tankar, glädje och glada mappar (de som vet, de vet) tog vi oss ner till Stadsparken för picknick, lekar och fotbollskoll. Såg inte jättemycket av matchen får jag erkänna men hade god koll på sista 30 minutrarna och voine så nervöst det blev efter den där straffen. Phew!

Därefter tog vi oss till Slottshotellet där boulebanorna väntade på oss. Två ”jämna” matcher (viktigt att vara en bra vinnare har jag hört…) och väldigt roligt. Kan inte ens minnas när jag spelade boule senast, på stranden i Byerum? Kan vara så. Får nog bli oftare, det var trevligt!

Och sen middag, rosévin, sommarpresenter och prat tills vi inte fick stanna kvar längre vid 22:30. Reglerna är som de är, hade kunnat stanna kvar längre och bara njutit. För det var en sådan varm och skön kväll, sällskapet var på topp och himlen var rosa. Vad mer kan man begära?

Har så många fina bilder från denna kväll men mina kära kollegor har ju inte bett om att få vara med här precis så jag nöjer mig med en bild från Stadsparken <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.