Work

Svaret stavas Cardly!

Nu  är det ganska många dagar och veckor sedan jag tyckte på paus här inne, en mycket välbehövlig sådan. De flesta av er trodde nog (inte helt otänkbart) att det var tvåbarnschocken som satt in och gjort att jag inte längre hade tiden att skriva. Ett logiskt resonemang helt klart men inte hela sanningen.

Jag har redan berättat om det här på Instagram så de flesta av er vet redan men eftersom det var, och är, en så stor anledning till att just bloggen inte hinns med i samma utsträckning längre känns det på något sätt viktigt att berätta om det även här.
Jag har bytt jobb! YAY! Och inte till vilket jobb som helst utan till ett jobb som VD för Cardly Print AB. Cardly är en vykortsapp som låter dig skicka riktiga vykort från mobilen med dina egna bilder som motiv. Sååå roligt!

Och detta blev jag alltså headhuntad till mitt under min graviditet så när jag fick frågan om jag var intresserad blev svaret ett ”ja absolut, jag är dessutom jättegravid”. Men dessa grymma män/investerare som nu är mina ”kollegor” har varit så bra hela vägen. Jag har haft möten stående och gungat med en gigantisk mage bara dagar innan förlossningen. Jag har ammat på möten. Jag har vaggat bebis. De har gillat läget och varit väldigt förstående, så tacksam för det.
För jag är ju egentligen föräldraledig, i allra högsta grad. Men att vara helt ledig nu och sedan kliva in på 100% när lillan skolas in på förskola om ungefär ett år kändes inte rätt. Jag fick frågan om jag ville göra så men det kändes fel. Och även om det innebär mycket jobb nu parallellt med föräldraledigheten är jag ändå övertygad om att det var rätt beslut. Mompreneur – javisst!

Men detta är också anledningen till att tiden varit knapp. Att starta bolag, driva utvecklingen av en app med allt vad det innebär i form av beslut, möten, kontakter med byrå och utvecklingsföretag med mera. Det tar tid. Jag har absolut inte gjort det ensam (det hade INTE gått) men det har ändå tagit mycket tid. Och då behövde jag skära någon annanstans vilket blev bloggen. Men åh som jag har saknat den. Jag håller med Ebba och Elsa, jag älskar min blogg! Så nu när saker och ting börjar landa och falla på plats gör jag ett litet försök att börja blogga igen. Vi får väl se hur det går men håll gärna tummarna är ni snälla.

Och vill ni kolla vad Cardly är hittar ni den på Appstore och GooglePlay, sök bara efter Cardly <3

Foto: Cardly.se, Social Stories Bureau

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.