Bakning

Bakning som avkoppling

Ja men visst är det så, att få smita in i köket med ett smarrigt recept i tanken och börja plocka fram bunkar och ingredienser, mått och kastruller. Jag älskar det!


Jag brukar vanligtvis älska även resultatet av mina bakningsmoments men det är själva tiden jag bakar som är det viktiga, inte kakan, bullen eller cupcaken som blir resultatet.

Men.

I helgen blev det ta mig tusan något slags rekord. Eller vad sägs om en kladdkaka på vit choklad med kardemumma och rabarber. Serverad ljummen med en kula vaniljglass. Vattnas det i munnen? Med all rätt i så fall, det här var sååå gott och precis vad jag behövde just där och då.


Foto: Sarah Berg

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.