
Bakning som avkoppling
Ja men visst är det så, att få smita in i köket med ett smarrigt recept i tanken och börja plocka fram bunkar och ingredienser, mått och kastruller. Jag älskar det!
Jag brukar vanligtvis älska även resultatet av mina bakningsmoments men det är själva tiden jag bakar som är det viktiga, inte kakan, bullen eller cupcaken som blir resultatet.
Men.
I helgen blev det ta mig tusan något slags rekord. Eller vad sägs om en kladdkaka på vit choklad med kardemumma och rabarber. Serverad ljummen med en kula vaniljglass. Vattnas det i munnen? Med all rätt i så fall, det här var sååå gott och precis vad jag behövde just där och då.


4 kommentarer
Anna
Men hallå … ??
Var hittar man receptet? Det låter ju himmelskt gott!!!
Sarah
Ja men just det ja, kan ju vara bra att dela med sig av också 😉 Här kommer det http://www.ica.se/recept/rabarberkladdkaka-med-vit-choklad-och-kardemumma-721994/
Helena / Bara en kaka till
Låter ju svingott!!
Sarah
You bet! Magiskt faktiskt 🙂