Bakning,  Köket,  Sarah tipsar

Kafferep med New Wave

När jag låg hemma i måndags, när huvudvärken började släppa men jag ännu kunde ta mig ur sängen, passade jag på att titta på fina Ebba von Sydow i Go kväll från i lördags. Konditorn Roy Fares pratade mycket om att de traditionella kafferepen är på väg tillbaka. Lika många sorters kakor men mycket mindre, a´la franska Macarons, så att man kan äta många men ändå känna att man ”bara” ätit en. Fiffigt!

Roy hade dukat upp så snyggt med denna kaffekopp och fat ur serien New Wave från Villeroy & Boch. Fatet är alldeles precis lagom stort för att rymma ett par (eller fler) småkakor. De kakor som Roy bakade i lördagens program var små, söta, hade fina färger och såg alldeles perfekta ut. Man kan ju alltid drömma om att man skulle kunna göra något liknande 🙂

Just nu ger Royal Design 30% på porslinet, väl värt ett besök och perfekt att passa på, kanske kan bli en uppskattad julklapp till någon nära och kär?

2 kommentarer

 • Linda Zobal

  Jag har haft ögonen på dessa koppar i ett par år. Är det något vi inte har så är det kaffekoppar, och vi är på jakt efter nya. Ännu har jag inte övertygat Henrik att det är dessa som gäller…men ge mig lite mer tid så…=).
  Vad fin din blogg blivit förresten, gillar den nya layoten!
  KRAM

 • Sarah

  De är jättefina, klart att ni ska ha dem! Och med lite rabatt också blir det ju kanon 🙂
  Tack för berömmet! Det värmer!
  Är dock inte helt nöjd så Alex ska hjälpa mig att koda eget, jag skissar och ritar och han kodar, perfekt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.