Bakning,  Clean Eating,  Sarah tipsar

LCHF-kex

Jag är sockerfri! Igen. Det är knappast första gången jag slutar med socker men det är nog den mest övertygade och bestämda gången. Och det går strålande. Nu är jag inne på dag 11 och jag tror nog att jag vågar säga att det värsta är över. Inte ens när jag var sjuk bröt jag min överenskommelse med mig själv och tröstade mig med glass eller annan typisk ”sjuk-tröst-mat”.

Jag tröstade mig med kokosplättar och grädde istället, som jag mår så mycket bättre av. *Klapp på egen axel*, ibland får man faktiskt det!

IMG_5044

Och så tittade jag på flera avsnitt av Hela England Bakar för även om jag inte själv vill äta socker längre så älskar jag fortfarande att baka. Det är ett moment 22 i mitt liv det där men jag får helt enkelt baka till andra, baka och ge bort. Hur som helst, de bakade kex och jag blev så otroligt sugen på torra kakor eller kex. Efter lite googlande hittade jag detta recept, de blev verkligen jättegoda så vill du baka socker och mjölfritt är detta ett gott tips!

Foto: Sarah Berg

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.