Bakning

Nom-nom

Japp, vi kommer säkerligen att bli extra runda och goda av Corona, det finns ju en anledning till att jäst och mjöl typ är slut i butikerna. Folk har inget annat att göra än att baka.

Men om ni vill baka något som inte innehåller vanligt socker eller just mjöl, som faktiskt inte ska in i ugnen alls, ja då är det denna ni ska baka. Ni vet att jag har tipsat er om rawfood-bakverk tidigare och att det har varit helt galet gott.

Nu är det alltså dags igen, tack vare Sara (Träningsglädje) hittade jag Jessica Clarén och baam – glutenfri vegansk kladdkaka.

Alltså herregud.

Istället för mjöl är alltså basen i denna dadlar ihop med ett mjöl du mixar själv av rostade solroskärnor. Japp, du läste rätt r o s t a d e s o l r o s k ä r n o r. OMG. Så istället för att sitta och fundera över hur det smakar kan ni bara kila iväg och införskaffa ingredienserna till denna ljuvliga kaka och sätta igång och baka.

Varsågoda, dagens tips! Receptet hittar ni hos Jessica.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.