Bakning,  Inspiration,  Sarah tipsar

Rabarberpaj med brynt smör

I måndags var det ju som jag tidigare skrivit dags för bokklubbens första träff och gissa om jag var pepp. Tänkte berätta mer om det senare men det viktigaste först, till efterätt bjöd jag på denna smått magiskt goda paj. Enligt dem som har ätit den, för det har faktiskt inte jag. Socker ni vet.

IMG_5221

Oh well, det är Roy Fares recept och ni hittar det här. Hela hemligheten är nog inte det brynta smöret men en stor del. Och mazarinfyllningen. Och Rabarberna förståss. Och det faktum att den är grymt snygg bara att titta på. Ögongodis även för mig om inte äter själva pajen.

IMG_5220

Japp, det får bli dagens tips det, till alla er med rabarber som nu svämmar över i trädgårdarna som ni inte vet vad ni ska göra med. Baka den här och frys in, funkar alldeles utmärkt!

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.