Bakning,  Fotografering,  Inspiration,  Sarah tipsar

Tårtor och luggar

Ni som hängt här ett tag vet att jag älskar att baka. Och jag älskar böcker. I min senaste, nästan löjligt stora beställning, från bokus.com fanns bland annat den här boken, Sweet food and photography av Linda Lomelino.

För er som inte redan har hittat hennes instagram-konto får det bli dagens tips. Om ni vågar vill säga för här visas så mycket läckerheter och vackra foton att man blir lite snurrig i huvudet.
Dessutom visar Linda upp den snyggaste luggen sedan Linnea Henriksson under 2012 och jag blir som vanligt sååå sugen på att göra det där klippet. Men jag vet ju, innerst inne, att jag inte har orken att styla den där luggen vareviga dag och att jag heller inte föreställer mig en bröllopsfrisyr med lugg. Men ändå. Dra mig baklänges så snyggt det är!

Tillbaka till boken, liksom luggen är den snygg. Det är en snygg bok, en bok jag blir glad av att bläddra i och en bok som innehåller så mycket för oss som gillar att baka, styla och fotografera. Heja Linda och tack bokus.com som reade ut den.

Bilden lånad från Instagram @linda_lomelino

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.