Bakning,  Clean Eating,  Inspiration,  Träning & Hälsa

Veckans mellis

IMG_7946 IMG_7948

Jag försöker att bli bättre på att variera mina mellanmål, i alla fall de veckor jag känner att jag har tid att göra det. Det är liksom inte svårt utan kräver bara lite framförhållning och förberedelse. De veckor jag känner att jag inte har tid blir det istället riskakor och banan två gånger om dagen. Det funkar det också. Om man måste.

Men i helgen som gick kände jag att jag hade både tid och lust att testa något annat så i lördags kväll ställde jag mig och bakade dessa mumsiga muffins. De innehåller långt ifrån de vanliga muffinsingredienserna men oh boy, resultatet, de är sååå goda!

Jag utgick från Sassas recept, som förövrigt är busenkelt, men bytte ut hallonen mot jordgubbar av den enkla anledningen att det var det jag hade hemma. Funkade lika bra det också. Skulle inte ha något emot blåbär nästa gång. För en nästa gång blir det. Dessa var kanon!

Jag gjorde raw-versionen, det vill säga, dessa stod i ugnen under natten mellan lördag och söndag på bara 50 grader. Det gick hur bra som helst, lite planering som sagt. Men inga konstigheter.

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.