Bröllop,  Fotografering

Att fotografera barn

IMG_8831 IMG_8856 IMG_8840 IMG_8863

Det vet de flesta, det är inte enkelt, att fånga barn på bild. Speciellt inte de riktigt små. Neo är nu en tacksam modell, han är så stor att han tar direktiv och snabbt är med på noterna.

Dagen innan bröllopet bjöds det till mingel hemma hos brudens, Emelies, föräldrar i Karlskrona och jag fick då tillfälle att öva på lilla Frej och Elise. Frej ville då rakt inte vända ansiktet mot kameran och hela poängen för att det ska bli bra bilder är ju att det är lite otvunget. Både för vuxna och barn. Så jag gav upp och nöjde mig till slut med denna in-action-bild där busfröet smet från mamma och pappa för femtioelfte gången.

Elise, något äldre än Frej som synes, blev så här glad när hon fick syn på sin pappa mitt bland alla människor och är inte det där sommarben, med fel sko på fel fot, så vet jag inte vad?

Foto: Sarah Andersson

2 kommentarer

  • Lars Franzén

    Bra jobbat Sarah! Det verkar som det kommer att dyka upp nya bilder och nya situationer under lång tid framöver från de fantastiska dagarna (13/14 juni) !Men du har ju över 900 bilder att bläddra bland.

    • Sarah

      Tack Lasse! Jo bildarkivet från de fantastiska dagarna är digert och här kan vi njuta och minnas tillbaka under lång tid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.