Bröllop

Att träffa en cateringfirma

I helgen träffade vi cateringfirman för vårt bröllop, eller vi och vi, lilleman var dunderförkyld och väldigt långt ifrån sitt vanliga jag så Alex och han stannade hemma och jag åkte själv. Så kan det gå. (Vill ni planera ert bröllop 100% tillsammans, gift er innan ni skaffar barn, tips från coachen!)

Hur som helst, efter mötet med Aptit Öland kan jag konstatera att vi är i trygga händer och det man köper är långt ifrån bara maten utan faktiskt en helhetsupplevelse kring hela festen. Att anordna en bröllopsfest i ett kulturhistoriskt minnesmärke har sina sidor. Det är en otroligt vacker plats men det finns också restriktioner man måste tänka på och med all sin erfarenhet av att arbeta just där har Aptit Öland järnkoll. Jag åkte från mötet med en glad och trygg känsla, kunde inte ha varit bättre.

Anders, som jag träffade, konstaterade att vårt möte gick oväntat fort. ”Blivande brudar brukar ha tvåtusen frågor…” Fick lite ångest över vad jag då har missat att fråga om men enligt Anders var det lugnt, vi hade gått igenom allt och det är nog snarare ett kvitto på att jag (än så länge) är en ganska lugn blivande brud.

Bild: Alvarsamt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.