Bröllop

Att vara med bröllopssajt

Jo men så blev det, vi skapade en bröllopshemsida. Eller vi och vi, Alex gjorde. Jag bidrog med innehåll, precis som vanligt alltså, men det tekniska stod han för. Det är ju tur att vi kompletterar varandra så bra, lite som i verkliga livet det där.

Och nu finns den alltså, vår alldeles egna bröllopshemsida med allt våra gäster kan tänkas behöva, eller inte behöva, veta inför vår stora dag.

Men behövs då detta? Egentligen? Nej herregud. Inte alls. Såklart. Och egentligen är det klar överkurs med formgivna inbjudningskort också. Sådana där fylla-i-varianter som är vanliga till barnkalas vore nog det bästa. Och en egen hashtag kan man också skippa.

Men ni vet, det är ju det där med att jag 1, jobbar med det jag gör där events är en del av paketet (ett bröllop är inte ett event såklart men likheter finns) och 2, tycker att det är hiskeligt roligt.
Jag skulle dock påstå att om man är ute i god tid är det ok att gå loss lite på alla detaljer kring bröllopet. Då finns tiden.
Är man inte det utan tänker att ”det är klart att det går att lösa på fyra månader”, ja då kör man på färdiga inbjudningskort, skippar hemsidan, bokar en lokal som inte har två års väntetid (hrm) och tja, keep it simple. I slutändan är ju ändå det viktigaste att man får gå och lägga sig den kvällen med sin nyblivna fru eller man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.