Bröllop

Barnfritt, sand och bröllop

Idag har vi haft barnfritt vilket är en nyttig övning för lilleman och en ännu bättre dito för mig. Herregud vad jag har svårt att vara ifrån min lilla kille. Jag vet så väl att jag måste öva på det här för både hans och min skull men oj oj oj, att det skulle vara så här svårt hade jag aldrig kunnat ana.

Hur som helst så styrde vi bilen mot norra ön igen, vi skulle hämta sand av en mycket speciell anledning och det fick vi också tag i. Vit, vacker sand från vårt paradis. Den kommer att återkomma längre fram.
Väl där passade vi givetvis på att hälsa på bror med familj i stugan och där var dessutom Erik och Amanda med dottern Ilse, ett par jag fotograferade för ett drygt år sedan, då med Ilse som en glad överraskning i magen. Vilka härliga minnen det också!

Efter Byerum vände vi ner mot Borgholm igen, vi skulle nämligen stanna till i Borgholm och på Slottet för att dubbelkolla allt inför bröllopet. Nu minns vi bättre hur allt såg och ut och hur man tar sig mellan Jungfrutorn och Drabantsal med mera. Vilken plats det är, vilka vyer, vilka känslor, vilka fjärilar i magen.

Jag är så förbaskat lycklig, tack livet för det!

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.