Bröllop

Bröllopet, del 2

Ska vi ta en titt på timmarna som följde efter vår First Look? Vi rörde oss i och utanför slottet i nästan två timmar tillsammans med Jennie, Jeppe och Sara och fångade vackra bilder i nästan varje vrå. Det är en fantastisk miljö och jag kan verkligen förstå det andra brudpar jag skymtade. De skulle varken gifta sig eller ha sin fest i slottet men ville ta sina bilder där. Såklart!

Det finns så otroligt många bilder, alla lika fina, så att välja är så gott som omöjligt. Men ett urval kommer här <3

Sen följde en timmes väntan i Drabantsalen där vi gömde oss när gästerna började anlända. Strax innan kl. 16 gick Alex upp till Jungfrutornet tillsammans med Jeppe och jag gick ut för att möta pappa. Vilket ögonblick, jag tror att jag släppte ut alla känslor på en och samma gång när jag träffade pappa. Den blicken jag fick, den borde alla flickor få av sin pappa. Och sen var det dags.

Dags för vår vigsel, vårt stora ögonblick, det vi längtat så efter!

Här inträffade också det enda som egentligen gick fel under dagen. Vigselförrättaren gjorde så gott som alla fel och det är jag så gruvligt besviken över. Hon förvandlade vad som skulle ha varit ett högtidligt och stort ögonblick till…något annat. Och det går inte att göra om eller ta tillbaka såklart. Men jag försöker att inte tänka på det och låter istället bilderna tala för sig själva. Det var vackert ändå och vi blev gifta trots hennes fadäser.

När vi hade dansat ut från vigseln gömde vi oss i en av de öppna salarna i slottet. För er som har varit på konserter där är det i fönstergluggarna där kungafamiljen brukar stå. Där stod vi och kramades och skrattade och konstaterade att VI ÄR GIFTA ända tills Jimmy och Tim kom och gav oss varsitt glas champagne och sedan presenterade oss för våra gäster som väntade i salen bredvid. Vilken känsla! Att för första gången bli presenterade som herr och fru Berg. Underbart!

I ett regn av såpbubblor och hurrarop mötte vi vår familj och våra vänner och gav oss ut på ett kramkalas utan dess like.

Vi minglade och fotograferade i en dryg timme innan vi ledde hela följet ner till festsalen och den väntande middagen. Här tar min bröllopsrapport slut. Det var en underbar dag, och kväll, och vi är så otroligt glada och lyckliga över alla fina minnen vi skapade tillsammans med våra gäster. Oförglömligt!

Foto: Sara Jonasson, följ henne på insta på @fotograf_sara

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.