Bröllop

Bröllopsbestyr

Hur går det med bröllopsplanerna då? Tack, bara bra! Det rullar på kan man säga. Just nu står på agendan att inte pilla på klänningen varje dag (det går men det är svårt, ack så svårt…) och att ta tag i cateringen.

Inbjudningskorten, eller ska jag säga det grafiska maneret för alla trycksaker, ligger just nu ute hos formgivaren och det ska bli så otroligt roligt och spännande att få se hennes förslag. Blir nästan lite pirrig när jag tänker på det.

Lovar att både visa och berätta hur vi tänkte men det får bli lite längre fram, vi vill ju att inbjudningskorten ska nå fram till våra gäster först. Det där med överraskningsmomentet ni vet. Har fått frågan om inte jag, som alltid vet vad jag vill när det gäller färg och form, tycker att det är läskigt att lägga över ansvaret på någon annan så här? Hade jag inte hellre velat göra det själv? Men nej, inte det minsta, det finns inget den här formgivaren har presenterat i olika sammanhang som jag inte har gillat så jag känner mig helt trygg och känner snarare att det är jätteroligt att få bli överraskad och lite wow:ad.

Tillsvidare kan vi ju bara konstatera att Pinterest är en outsinlig källa till inspiration när det kommer till det mesta i allmänhet men till bröllop i synnerhet. Den där bröllopsmappen jag skapade för ett tag sedan, som till en början var hanterbar och bra har nu vuxit till ohanterliga proportioner…

Bilden ovan är bara ett exempel man kan hitta på just Pinterest men källan är egentligen den här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.