Bröllop

Bröllopsblommor

I onsdags träffade jag vår florist, Angelica, och pratade igenom blommorna till bröllopet. Allt från min bukett, Alex och Jeppes knapphålsblommor och Jennies tärnbukett till dekorationerna.

Det känns så himla bra, Angelica har så mycket kunskap och känsla och hon förstår mig så bra. Hon vet precis vad det är jag önskar, tänker och vill och kommer med idéer som jag inte har tänkt på men genast gillar. Det råder ingen tvekan om att jag kommer att älska slutresultatet av hennes arbete. Jag lovar att berätta mycket mer om henne längre fram för jag kan tänka mig att det är fler i Kalmartrakten som är på jakt efter just en wow-duktig florist till bröllop. Men det tar vi när jag har bilder på hennes färdiga arbete att visa upp. Då behöver jag knappt skriva ett ord för bilderna kommer att tala för sig själva.

Dessutom fick jag, mycket generöst, med mig exempelblommor hem för att visa och förklara för Alex. Så nu står denna spretiga och vackra bukett på vårt matsalsbord och jag ler lyckligt varje gång mina ögon landar på den vilket de gör väldigt, väldigt ofta <3

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.