Bröllop

Ettårig bröllopsdag!

Ett år sedan. Wow vad tiden går fort och wow så mycket som har hänt under det här året. Också. Och nu är snart vår lilla J här för att göra familjen komplett.

Men tillbaka till den där magiska dagen för ett år sedan då vi sa ja, brud och brudgum, man och fru. Jag kunde inte ha varit lyckligare än jag var den dagen och det kunde inte ha blivit bättre. All planering, alla förberedelser, allt kokades ner till en enda dag då allt stämde. Allt klaffade. Det var fantastiskt!
Tack alla vänner och familj som var på plats och bidrog till att göra detta till vår perfekta bröllopsdag, allt från brudtärna och bestman till toastmasters, fotograf, alla som höll tal, alla som delade glädje och kärlek med oss, ni är fantastiska!

 

Och att få vara din fru Alex, det är banne mig ännu bättre än bröllopsdagen! Det här året som gifta har varit ett av de bästa i mitt liv, det har varit fantastiskt och jag ser fram emot många, många, många fler. Jag älskar dig till månen och tillbaka och som det stod på alla våra trycksaker från inbjudan till tackkort,

Jag vill inte vara din bättre hälft,
jag vill vara den som talar om för dig,
när du behöver det,
att du redan är hel.

Du har gjort mig hel och det finns inget större än det.

 

Alla bilder är tagna av fotograf Sara Jonasson utom den sista Instagrambilden som vi tackar herr Zobal för <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.