Bröllop

Bröllopsfokus all the way

Ok hörrni, håll i er, nu tänker jag nämligen gå ALL IN på det här med bröllop tiden fram till vår stora dag. Jag vill inte tänka på något annat än roliga, pirriga, spännande, stora, fantastiska, lyckliga, kärleksfulla saker.

Så.

Hur ligger vi då egentligen till med planeringen? Jo, vi har fortfarande en del att återinförskaffa efter inbrottet, en del annat som måste göras om osv. Men på det stora hela är vi i fas.

Det mesta är köpt, gjort, skrivet, tryckt och nu ska vi mest bara njuta av att faktiskt genomföra den här dagen, eller dagarna, och vår efterlängtade bröllopsresa. Vi längtar så att det inte är klokt och nästan varje kväll när vi går och lägger oss ligger vi och pratar om att ”om två veckor gör vi det här” och ”om tre veckor sitter vi på planet” eller ”tänk våra födelsedagar nästa år, då är det snart vår första bröllopsdag”. Ja, eller andra hur man nu ser på den saken.

Härligt är det i alla fall, bröllopsbonanzan är här och jag har återfunnit i alla fall en del av det lugn som jag (och vi) haft inför detta hela vägen.

Nu kör vi, #bergsbröllop2017 det kommer att bli magiskt! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.