Bröllop

De första bilderna

I lördags eftermiddag plingade det till i telefonen, ”jag har delat bilderna nu”. Vi har sett fram emot bilderna så otroligt mycket och nu har de alltså kommit. Det var med något darriga händer jag öppnade mapp efter mapp med bilder och swipade så tummen höll på att gå ur led. Tårarna rann och jag blev inte mindre skakig.

De är fantastiska.

Det finns inget annat ord. Vår vän, och otroligt duktiga fotograf, Sara har verkligen överträffat sig själv. Det är en vacker miljö och det var perfekt fotoljus men det ska fångas också och det har hon lyckats med. Trots att jag förstod att även fotografen var lite tagen stundtals Magiskt!
Att försöka visa är egentligen omöjligt för det går inte att välja mellan bilderna. Jag vill nästan visa hela världen varenda bild.

Här kommer ett första, skakigt och väldigt känslosamt, urval av bilder som fångat lyckan och känslorna under vår sagolika bröllopsdag <3

Den här bilden kräver ett par meningar. Det var en halvtimme ungefär kvar till vigseln och vi gömde oss i festsalen medan gästerna anlände. Känslorna fångade mig och tagen av stundens allvar kom tårarna. Sara frågade om hon fick fånga det vilket hon självklart fick och gissa om jag är glad över det? Jag älskar den här bilden för att den har fångat allt jag kände den där dagen. Tack vännen! <3

Lucky me som hade världens bästa tärna som fixade till make up:en efter mitt tårfyllda moment!

Foto: Sara Jonasson

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.