Bröllop

En dröm blir sann

Det började som en kul grej, när jag var jätteliten och varje år vid den årliga weekendresan till Köpenhamn stod och trånade efter ”prinsessklänningarna” i skyltfönstren till bröllopsbutikerna på Ströget. Mamma sa då att ”när du ska gifta dig ska vi åka till Köpenhamn och köpa din klänning”. Det där har liksom stannat kvar, hos både mamma och mig, och när det nu faktiskt är så att jag s k a gifta mig så är det givetvis till Köpenhamn vi ska åka.

Jag, mamma och min tärna Jennie åker på klänningsjakt i Malmö och Köpenhamn i mitten av September. Herregud så roligt, pirrigt, spännande och väldigt, väldigt verkligt det kommer att bli. Jag har liksom svårt att visualisera mig själv i en bröllopsklänning. Men snart kommer jag att bli varse och kanske, kanske, kanske kan det då landa på riktigt att jag ska få gifta mig med min drömman. På riktigt. För det är faktiskt svårt att förstå. Ganska mycket nyp-mig-i-armen-känsla över det.

Är det inte lite tidigt att köpa en bröllopsklänning redan kanske du tänker nu? Nja, enligt ”experterna” bör man köpa den ca 9 månader innan själva bröllopet då klänningarna sys upp och helst (!) ska hinna komma i tid och eventuellt justeras. Av olika anledningar kommer resten av hösten inte att passa för oss alla tre att göra den här resan och vad händer om jag faktiskt inte hittar något jag gillar nu? Ja ni förstår ju, det är helt enkelt precis rätt tid. Rätt tid för en dröm att bli sann.

Bild lånad härifrån

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.