Bröllop

En helg av kärlek

Holy moly, håll i hatten, det är f r e d a g! Igen! Galet men fantastiskt. Den här veckan har kanske inte varit så väldigt glamourös med en envis förkylning som har gjort undertecknad något grinig om jag ska vara ärlig.

Men.

Nu är det helg och inte vilken helg som helst, vi ska nämligen träffa en potentiell cateringfirma för bröllopet i morgon. Det ska bli superspännande och roligt på många sätt. Just maten är ju en sådan otroligt stor och viktig del av hela festen och det känns extra viktigt att just den delen blir klockren. Även om det känns som att jag har sagt så om klänningen, ringarna, vigselplatsen och allt annat redan… Dessutom ska vi beställa ringar, ringar med stort R. The rings. Ni fattar. Det är stort. Jättestort. Nyp mig!
Här skulle jag också vilja passa på att tacka er, alla inlägg jag gör just nu om bröllopet resulterar i besöksrekord och era ord är så fina. Tack! Det är nästan så att jag tänker att jag skulle bli bröllopsbloggare på heltid, hur nu det skulle gå till. Men tack för alla <3 , alla hejarop och alla tips och råd. Ni är fantastiska och ni gör den här bröllopsplaneringen ännu roligare.

Men i morgon alltså, bröllopsplanering deluxe, ikväll Let’s Dance och soffmys. Fina grejer!

Bild: Allt om Vin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.