Bröllop

Festprogrammet

I förra veckan passerade vi sista datum för OSA till bröllopet vilket gör att vi nu kan börja fundera på bordsplacering och resten av festprogrammet på allvar. Såå roligt och såå klurigt på samma gång för vi vill ju få till det sådär perfekt klockrent för alla gäster. Men det löser vi, det roliga är ju att man inser att fler och fler faktiskt känner varandra. Underbart!

Så just nu är det skiss och post-its som gäller för att flytta, fixa och trixa och när vi väl har fått alla på plats (haha!) ska det skrivas små presentationer om alla gäster. DET ser jag fram emot, ni vet, hon som gärna skriver. Tänk att få skriva ett par rader om alla de bästa personerna i våra liv, det är inte varje dag det minsann. Jätteroligt!

Kontrollfreaket i mig vill också gärna få iväg de sista trycksakerna för att veta helt säkert att allt kommer i tid, stämmer och inte behöver göras om osv. För att göra det måste vi dock spika musiken en gång för alla och vet ni vad? Det har vi gjort. VI, och några till, vet nu exakt vilka vackra sånger och låtar som ska förgylla vår vigsel. Stort? Japp! <3

Bild: Deerpearlflower

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.