Bröllop

Finaste presenten

För någon vecka sedan fyllde jag år och när jag träffade Jennie förra fredagen för en lunch (vårt nya liv, lunchdater!) fick jag en helt underbar födelsedagspresent av henne och hennes killar. En fylleribok för bröllopet!

Ja för nu är det aningens mer officiellt. Vi ska gifta oss! Vi vet, och ett par andra, när, var och hur detta bröllop kommer att gå av stapeln och det kommer att komma glimtar av bröllopsplaneringen här på bloggen framöver men inte alldeles för mycket. Det går ju inte för sig, någon form av överraskning måste det ju få bli för de tilltänkta gästerna. Men efteråt, då lovar jag att berätta och visa det mesta. Lite måste få vara bara vårt också, eller hur?

Jag älskar ju sådant här, jag är fylleriböckernas okrönta drottning tror jag. Och det finaste med den här är att jag kan gå och klämma på den, och fylla i den, under lång tid. Gissa om den kommer att vara vältummad när det är dags?

Mycket av det som nu skrivs in är sådant som finns i det gemensamma Google Drive dokument som Alex och jag använder för planeringen av bröllopet (mycket smidigt – dagens tips!) men ett kalkylark med flikar går inte att få vackert och romantiskt hur man än försöker. Det är däremot den här boken. Den är så vacker att jag får dåndimpen och att skriva i den får verkligen hjärtat att fladdra. Herregud, vi ska verkligen gifta oss. Fortsätter nypa mig i armen. Jag får nog välja en klänning med långa ärmar om det här nypandet ska fortsätta.

Foto: Sarah Berg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.