Bröllop

First Look

Att arrangera en ”First Look” mellan blivande brudpar har jag varit med och gjort i egenskap av fotograf tidigare. Det är starka ögonblick. Otroligt starka. Känslorna går att ta på, det är skakiga knän, tårar som rinner, lättnad, kärlek och rysningar. Allt i en enda härlig röra.

Därför var det med en smått overklig känsla i magen jag gick mot min egen, vår, first look. Att anlända till Borgholms slott, klädd som en prinsessa, och se alla turister vända på huvudena fick mig verkligen att inse att detta höll på att hända nu. Alex stod på plats inne i slottet, på den plats vi kommit överens om, och jag var sååå ivrig på att få komma dit och träffa honom.

Sara sprang i förväg, Jennie fixade till make up:en och sedan gick vi. Jennie, jag, klänningen och släpet som lät ”swosh swosh” mot gruset i takt med mina steg. Det var det första Alex sa, ”jag hör dig” innan jag la en darrig hand på hans axel och han vände sig om.

Vilken känsla!

Vilka känslor. Så mycket kärlek och ren lycka i en omfamning. Det var underbart att få träffa honom och vara vi två, tillsammans. Så som det ska vara. Då och alltid. Jag tror nästan att alla som var där grät en skvätt. Jag gjorde det definitivt. Och jag är så oändligt glad att Sara fångade detta på bild och att Jeppe hade sinnesnärvaro nog att filma det. Tack till er båda! <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.