Bröllop

@fotograf_sara

För ungefär ett år sedan var vi i full gång med bröllopsplaneringen. Eller rättare sagt, det var nu det tog fart på allvar och många stora saker spikades. Som cateringfirma, vigselförrättare och andra hörnstenar som måste vara på plats för att det ska bli ett bröllop.

Jag gissar att ni är många som just nu befinner er i de startgropar som vi gjorde då och eftersom jag har fått så otroligt många fina kommentarer kring bilderna från vår bröllop tänkte jag tipsa om just vår fotograf, Sara.

Sara är inte bara en mästerlig fotograf utan en vän till oss och hon hade varit bokad på detta i två år, fullt så lång framförhållning tror jag inte att ni behöver ha men vill ni boka henne till nästa vår eller sommar bör ni kontakta henne redan nu för jag vet att hon är väldigt efterfrågad.

Ni har ju sett många av våra bilder och de är verkligen magiska, Sara har en förmåga att fånga ögonblick och stunder men gör också noggrann research i förväg och missar liksom ingen bild som vi kommit överens om att vi vill ta. Det var så himla skönt. Jag har var så glad, lycklig och lite ”uppe i det blå” och kunde slappna av helt för jag visste att Sara hade koll. Så skönt!

Så alla mina varmaste rekommendationer till den fantastiska fotograf, och människa! Och skulle ni vilja se fler exempel på hennes arbete kan ni titta in på hennes instagram @fotograf_sara där flera bröllop och familjefotograferingar finns.

PS. Varken jag eller Alex är speciellt bekväma framför kameran, verkligen inte, men Sara lyckades få oss att slappna av, gav tydliga direktiv och hjälpte oss fram till bilder som verkligen är något extra.

Fotograf: Sara Jonasson, @fotograf_sara

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.